Πληροφορίες για το παιχνίδι

4 / 5 (28479 ψήφοι)
Περιγραφή
Το Jewels Blitz 4 είναι ένα παιχνίδι παζλ στο οποίο θα πρέπει να ευθυγραμμίσεις τρία ή περισσότερα ταιριαστά πολύτιμα πετράδια για να εκραγούν. Έχεις μόνο έναν περιορισμένο αριθμό κινήσεων για να συλλέξεις τα σωστά πετράδια και να ολοκληρώσεις τους στόχους επιπέδου. Ξεκλείδωσε βόμβες και άλλους ενισχυτές για να σας βοηθήσουν στην πορεία.

Πώς παίζεται το παιχνίδι Jewels Blitz 4;
Αφαίρεσε τα πολύτιμα πετράδια από το διοικητικό συμβούλιο σε αυτό το παιχνίδι αντιστοίχισης, ευθυγραμμίζοντας τρία ή περισσότερα από τα ίδια. Μπορείς να μετακινήσεις τα πολύτιμα πετράδια κάνοντάς τα να ανταλλάξουν θέσεις. Επίλεξε ένα πετράδι και σύρε το σε μια παρακείμενη υποδοχή για να ανταλλάξεις τα δύο τριγύρω. Ωστόσο, μπορείς να ανταλλάξεις πολύτιμα πετράδια μόνο εάν αυτή η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα μια έγκυρη αντιστοίχιση. 

Στην αρχή κάθε επιπέδου, θα εμφανιστεί ο στόχος επιπέδου. Αυτός αποτελείται από τα πολύτιμα πετράδια ή/και τυχόν ειδικά αντικείμενα που πρέπει να εξαφανίσεις από το ταμπλό και να τα συλλέξεις. Κατά τη διάρκεια του γύρου, μπορείς να διατηρήσεις την καταμέτρηση μέσω του ταμπλό που εμφανίζεται στην κορυφή του ταμπλό. Εδώ μπορείς να δεις ποια αντικείμενα πρέπει ακόμα να συγκεντρώσεις.

Υπάρχουν βόμβες και ενισχυτές στο Jewels Blitz 4;
Μπορείς να κερδίσεις μια σειρά από διαφορετικές βόμβες και ενισχυτικά αντικείμενα σε αυτό το παιχνίδι. Για παράδειγμα, με την ευθυγράμμιση 4 πολύτιμων πετραδιών που ταιριάζουν, θα αποκτήσεις ένα ειδικό πετράδι που μπορεί να εξαφανίσει μια ολόκληρη σειρά ή στήλη. Ο προσανατολισμός του λαμπερού δακτυλίου γύρω από το πετράδι δείχνει την κατεύθυνση της έκρηξης. 

Αν ταιριάξεις 5 ή περισσότερα από τα ίδια πετράδια, θα λάβεις μια έγχρωμη βόμβα. Κάνε αυτό το στοιχείο ανταλλάξει θέσεις με οποιοδήποτε πετράδι σε μια παρακείμενη υποδοχή, και όλα τα πολύτιμα πετράδια αυτού του τύπου θα εξαφανιστούν από το ταμπλό με μία κίνηση. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συλλέξεις τα πολύτιμα πετράδια που χρειάζεσαι.

Μπορείς επίσης να κερδίσεις ενισχυτικά αντικείμενα που σου επιτρέπουν να ανταλλάξεις δύο τυχαία πετράδια που είναι πιο μακριά, ή αντικείμενα που σου επιτρέπουν να εξαφανίσεις πολύτιμα πετράδια και εμπόδια. Μπορείς να συλλέξεις τέσσερις διαφορετικούς τύπους ενίσχυσης.

Συμβουλές και στρατηγική στο Jewels Blitz 4: Πώς μπορώ να σκοράρω 3 αστέρια σε κάθε επίπεδο;
Μόλις ολοκληρώσεις το στόχο του επιπέδου, οποιοιδήποτε γύροι που έχεις αφήσει θα μετατραπούν σε βόμβες. Οι βόμβες είναι διάσπαρτες σε όλο το ταμπλό τυχαία και στη συνέχεια θα εκραγούν. Αυτό συχνά προκαλεί πολλές αλυσιδωτές εκρήξεις και θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τους επιπλέον πόντους που χρειάζεστε για να φτάσετε στη βαθμολογία τριών αστεριών.

Υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια Jewels Blitz;
Ναι, ενώ τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν είναι πλέον διαθέσιμα μετά τη διακοπή του Flash Player, υπάρχουν δύο ακόμη παιχνίδια στη σειρά: Jewels Blitz 3 και Jewels Blitz 5.

Πότε κυκλοφόρησε το Jewels Blitz 4;
Αυτό το παιχνίδι δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποιος δημιούργησε το Jewels Blitz 4;
Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τις SoftGames και Azerion.
Χειρισμός
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας

Jewels Blitz 4 Walkthrough

Δεν βρέθηκε κανένα βίντεο.