Πληροφορίες για το παιχνίδι

3.5 / 5 (34584 ψήφοι)
Περιγραφή
Το Pet Connect είναι ένα παιχνίδι παζλ με εικόνες χαριτωμένων ζώων. Αντιστοιχίστε γάτες, κουτάβια, πάντα, φώκες και άλλα υπέροχα πλάσματα. Ο στόχος είναι να διώξετε όλα τα κομμάτια από το τραπέζι πριν τελειώσει ο χρόνος που φαίνεται να μετράει στην μπάρα στο πάνω μέρος της οθόνης.

Πώς παίζεται το Pet Connect;
Σε αυτό το παιχνίδι αντιστοίχισης, πρέπει να ζευγαρώσετε τα κομμάτια που ταιριάζουν. Τα κομμάτια μπορούν να συνδεθούν μόνον εάν μπορείτε να χαράξετε μια γραμμή μεταξύ τους. Η γραμμή αυτή δεν μπορεί να δημιουργήσει πάνω από δύο ορθές γωνίες και δεν μπορεί να περνά πάνω από άλλα κομμάτια.

Σε κάθε νέο επίπεδο, κάτι θα αλλα΄ζει: Τα κομμάτια μπορεί να μετακινούνται στο πάνελ οποτεδήποτε προκύψει κάποιο κενό και το σύνολο το κομματιών θα εμπλουτίζεται με νέες εικόνες. Σε κάθε επίπεδο, στο επάνω μέρος της οθόνης, θα μπορείτε να δείτε πόσο χρόνος σας μένει για να ολοκληρώσετε το παζλ. Κάθε φορα΄ που αντιστοιχίζετε δύο κομμάτια, θα προστίθεται χρόνος στη μπάρα.

Εάν βρεθείτε σε αδιέξοδο, μπορείτε να πατήσετε στο κουμπί HINT [ΣΥΜΒΟΥΛΗ] (ή να πατήσετε Η) για βοήθεια. Τότε, δύο κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν θα φωτιστούν με ένα μπλε πλαίσιο. Εάν δεν υπάρχουν άλλες εφικτές κινήσεις στη συγκεκριμένη διαμόρφωση, τα εναπομείναντα κομμάτια θα ξανανακατευτούν αυτόματα επιτρέποντάς σας να ξαναπαίξετε.

Πότε πρωτοκυκλοφόρησε το Pet Connect;
Η πρώτη δωρεάν διαδικτυακή έκδοση HTML5 αυτού του παιχνιδιού κυκλοφόρησε στις 24 Απριλίου 2017.

Ποιος δημιούργησε το Pet Connect;
Το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Agame.
Χειρισμός
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας

Pet Connect Walkthrough

Δεν βρέθηκε κανένα βίντεο.