Πληροφορίες για το παιχνίδι

3.5 / 5 (226770 ψήφοι)
Περιγραφή
Το Bubble Shooter, γνωστό και ως Bubble Game 3, είναι ένα κλασικό παιχνίδι match-3 game όπου πρέπει να ταιριάξετε τρεις ή περισσότερες φούσκες του ιδίου χρώματος ώστε αυτές να σκάσουν. Νέες σειρές από φούσκες συνεχίζουν να καταφτάνουν, πόσο μπορείτε να αντέξετε;

Πώς παίζεται το Bubble Shooter
Ταιριάξτε τουλάχιστον τρεις φούσκες ιδίου τύπου εκτοξεύοντας χρωματιστές μπάλες με το κανόνι σας. Κάθε συνδυασμός από τρεις ή περισσότερες φούσκες θα σκάσει και θα εξαφανιστεί. Ωστόσο, η αποτυχία δημιουργίας ενός έγκυρου συνδυασμού θα αφαιρέσει μία από τις γκρι φούσκες της κάτω σειράς. Όταν όλες αυτες εξαφανιστούν, μια νέα σειρά από φούσκες θα σπρώξει τις υπόλοιπες παρακάτω.

Ο στόχος σε αυτό το παιχνίδι δεξιοτήτων είναι να συγκεντρώσετε όσους περισσότερους πόντους μπορείτε χωρίς να αφήσετε τις φούσκες να κατέβουν πολύ χαμηλά. Σκάσε τις φούσκες πριν πλησιάσουν πολύ κοντά στο κανόνι, διαφορετικά θα εγκλωβιστείτε σε έναν τοίχο απο φούσκες και έτσι θα χάσετε το παιχνίδι.

Στρατηγική Bubble Shooter
Μείνετε στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορείτε, ώστε να εξασφαλίσετε τον μέγιστο αριθμό πόντων. Βρείτε την κατάλληλη ισορροπία. Αφαιρέσετε έναν επαρκή αριθμό από φούσκες για να δημιουργήσετε χώρο. Χωρίς όμως να τις εξαφανίσετε όλες (αλλιώς το παιχνίδι θα τελειώνει). Μην αφήνετε τις φούσκες να συγκεντρώνονται στη μέση. Αυτή η περιοχή είναι η πιο ενοχλητική απ' όλες. Εάν οι φούσκες κατ΄΄εχουν πολύ χαμηλά, ο στόχος σας τίθεται εν αμφιβόλω.

Στο κάτω μέρος της οθόνης, μπορείτε να δείτε ποια είναι τα δύο χρώματα που ακολουθούν, επομένως έχετε τον χρόνο να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Μπορείτε επίσης να κάνετε τις φούσκες να αναπηδ΄ήσουν στα τοιχώματα. Αυτό είναι χρήσιμο για να ξεπεράσετε εμπόδια και να διαχειριστείτε δύσκολες βολές. Οι φούσκες που χάνουν την επαφ΄ή τους με την οροφή σκάνε επίσης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη αλυσιδωτή αντίδραση σκάζοντας πολλές φούσκες ταυτόχρονα. Σε μία μόνο κίνηση.

Ημερομηνία κυκλοφορίας
Αν και η αρχική έκδοση Flash του Bubble Shooter είναι πολύ παλαιότερη, αυτή η νέα έκδοση HTML5 δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2017.

Εταιρία ανάπτυξης
Το Bubble Game 3 δημιουργήθηκε από την OrangeGames.
Χειρισμός
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας

Bubble Shooter Walkthrough

Δεν βρέθηκε κανένα βίντεο.