Πληροφορίες για το παιχνίδι

4 / 5 (25453 ψήφοι)
Περιγραφή
Το Garden Tales είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο παιχνίδι συνδυασμού των τριών. Ευθυγραμμίστε τα πολύχρωμα φρούτα και ταξιδέψτε μέσα από τον κήπο των gnomes με την επίλυση των παζλ πολύτιμων λίθων. Στην πορεία ξεκλειδώστε πολλούς θησαυρούς και αντικείμενα μπόνους.

Πώς παίζεται το Garden Tales;
Ξεκινήστε ένα ταξίδι μέσα από το όμορφο τοπίο του κήπου των gnomes σε αυτό το παιχνίδι πολύτιμων λίθων. Λύστε τα παζλ συνδυασμού των τριών κάνοντας δύο εναλλαγές θέσεων γειτονικών κομματιών φρούτων. Κάθε εναλλαγή πρέπει να έχει ως αποτέλεσμα έναν συνδυασμό τριών ή περισσότερων του ίδιου είδους.

Οι συνδυασμοί των τεσσάρων ή περισσότερων θα οδηγήσουν σε ειδικά αντικείμενα μπόνους και βόμβες. Το φρούτο με τους λαμπερούς δακτυλίους γύρω του θα εξαφανίσει μια ολόκληρη σειρά ή στήλη. Συλλέξτε καλάθια φρούτων και σεντούκια θησαυρών. Καθαρίστε τη βρωμιά και τα υπολείμματα πάγου για να διατηρήσετε τους κήπους σε ανθοφορία.

Προχωρήστε κατά μήκος ενός χάρτη όμορφου κήπου, και συλλέξτε όλα τα στοιχεία μπόνους και ενισχυτές διάσπαρτα κατά μήκος του δρόμου. Μπορείτε να συλλέξτε έως και τρία αστέρια σε κάθε επίπεδο. Αυτά τα αστέρια θα σας επιτρέψουν να ξεκλειδώσετε τα σεντούκια και τις πύλες του θησαυρού που συναντάτε καθώς κινείστε κατά μήκος του μονοπατιού.

Πότε δημοσιεύθηκε το Garden Tales;
Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά τον Φεβρουάριο του 2019 από την SoftGames. Αργότερα κυκλοφόρησε ως παιχνίδι προγράμματος περιήγησης HTML5 στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Ποιος δημιούργησε το Garden Tales;
Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Azerion. Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το παιχνίδι, μην ξεχνάτε ότι υπάρχει επίσης μια συνέχεια, το Garden Tales 2! Είναι η ίδια ιδέα παιχνίδι με παζλ, αλλά με ένα νέο χάρτη παιχνιδιού και μια τεράστια συλλογή από νέα παζλ για να εξερευνήσετε!
Χειρισμός
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας

Garden Tales Walkthrough

Δεν βρέθηκε κανένα βίντεο.