Πληροφορίες για το παιχνίδι

4 / 5 (729 ψήφοι)
Περιγραφή
Το παιχνίδι με πετράδια Jewels Blitz 5 είναι ένα παιχνίδι αντιστοίχισης στο οποίο θα πρέπει να ευθυγραμμίσεις τρία ή περισσότερα από τα ίδια πετράδια για να εξαφανίσεις κάθε παζλ. Ξεκίνα ένα ταξίδι μέσα από την πόλη των Μάγια κρυμμένη στη ζούγκλα και σύλλεξε πολύτιμους λίθους, χρυσές μάσκες, και άλλους θησαυρούς κατά μήκος της διαδρομής.

Πώς παίζεται το Jewels Blitz 5;
Σε αυτό το παιχνίδι με πετράδια, θα πρέπει να εναλλάσσεις τις θέσεις των πετραδιών για να ευθυγραμμίσεις τρία ή περισσότερα που ταιριάζουν μεταξύ τους. Για την εναλλαγή των  πολύτιμων πετραδιών τριγύρω, επιλέξτε και σύρετε ένα πετράδι σε ένα από τα γειτονικά πλακίδια. Αυτό θα τα κάνει να αλλάξουν θέσεις, αλλά μόνο αν η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα έναν έγκυρο συνδυασμό αντιστοίχισης των 3.

Σπάσε τα πολύτιμα πετράδια για να τα μαζέψεις. Επικεντρώσου στη συλλογή αυτών των πολύτιμων πετραδιών που εμφανίζονται στο ταμπλό στα αριστερά του. Αυτό το ταμπλό δείχνει τους στόχους επιπέδου, έτσι ώστε τα πολύτιμα πετράδια που εμφανίζονται εδώ να είναι αυτά που θα πρέπει να εξαφανίσεις για να ολοκληρώσεις κάθε παζλ αντιστοίχισης των 3.

Σε ορισμένα επίπεδα, το ταμπλό θα εμφανίσει επίσης άλλα στοιχεία, όπως μάσκες των Μάγια, πλακίδια πάγου, φύλλα μπανάνας ή μαγικά μοβ πλακίδια. Αυτά είναι στοιχεία που πρέπει να εξαφανίσεις κάνοντας τις αντιστοιχίσεις ή ρίχνοντάς τα στο κάτω μέρος του ταμπλό πετώντας κάτω τα πετράδια. 

Μπορείς να κερδίσεις σκορ με βόμβες γραμμής και στήλης με την ευθυγράμμιση 4 ίδιων πολύτιμων πετραδιών. Αν καταφέρεις να συνδυάσεις 5 πανομοιότυπα πετράδια θα λάβεις μια ειδική έγχρωμη βόμβα. Ταίριαξε αυτά τα στοιχεία με άλλα πολύτιμα πετράδια για να δημιουργήσεις εκρηκτικούς συνδυασμούς. Μπορείς επίσης να συλλέξεις τέσσερις διαφορετικούς ενισχυτές για να εξαφανίσεις πολύτιμα πετράδια και ειδικά εμπόδια.

Στρατηγική και κόλπα στο Jewels Blitz 5  — Πώς να σκοράρεις 3 αστέρια;
Προσπάθησε να ολοκληρώσεις κάθε επίπεδο με το μέγιστο σκορ τριών αστεριών. Τα αστέρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανοίξουν τα σεντούκια θησαυρού που θα βρεις κατά μήκος της διαδρομής στο χάρτη επιπέδων. Θα λάβεις τρία αστέρια αν γεμίσεις το μετρητή στην επάνω αριστερή πλευρά του ταμπλό μέχρι το σημάδι των τριών αστεριών.

Δεν είναι πάντα εύκολο να σκοράρεις αρκετούς πόντους για να γεμίσεις το μετρητή. Ωστόσο, τυχόν κινήσεις που έχεις αφήσει μετά την εκπλήρωση του στόχου επιπέδου θα μετατραπεί αυτόματα σε βόμβες γραμμής και στήλης που στη συνέχεια τυχαία διασκορπίζονται σε όλο το ταμπλό. Όταν όλες οι βόμβες εκραγούν ταυτόχρονα, αυτό συνήθως ενεργοποιεί μια σειρά από αλυσιδωτές εκρήξεις που θα ενισχύσουν σημαντικά το σκορ σας στο τέλος του γύρου.

Υπάρχουν περισσότερα παιχνίδια Jewels Blitz;
Ναι, μπορείς επίσης να παίξεις Jewels Blitz 3 και Jewels Blitz 4. (Τα δύο παλαιότερα παιχνίδια της σειράς δεν είναι πλέον διαθέσιμα στο διαδίκτυο.)

Πότε κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Jewels Blitz 5;
Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε στις 7 Ιουνίου 2022.

Ποιος δημιούργησε το παιχνίδι Jewels Blitz;
Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τον προγραμματιστή SoftGames.
Χειρισμός
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας

Jewels Blitz 5 Walkthrough

Δεν βρέθηκε κανένα βίντεο.