Πληροφορίες για το παιχνίδι

3.5 / 5 (5137 ψήφοι)
Περιγραφή
Το Garden Tales 2 είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι συνδυασμού των τριών. Σε αυτήν την πολυαναμενόμενη συνέχεια του περιπετειώδους παιχνιδιού συνδυασμού καρτών Garden Tales, μπορείτε να εξερευνήσετε ένα εντελώς νέο επίπεδο χάρτη. Ανακαλύψτε μια τεράστια συλλογή από νέα παζλ. Πετάξτε τα φρούτα και μαζέψτε τους θησαυρούς.

Πώς παίζεται το Garden Tales 2;
Σε αυτό το παιχνίδι πολύτιμων λίθων, μπορείτε να ταξιδέψετε μέσα από τα όμορφα περιβόλια και κομμάτια φρούτων που διατηρούνται με αγάπη από τα ξωτικά του κήπου. Συλλέξτε φρούτα ευθυγραμμίζοντας μέχρι τρία ή περισσότερα του ίδιου είδους. Μπορείτε να μετακινήσετε τα φρούτα κάνοντας δύο εναλλαγές θέσεων γειτονικών καρτών. Οι συνδυασμοί των τριών ή περισσότερων θα σκάσουν και θα εξαφανιστούν.

Στην αρχή κάθε επιπέδου, θα δείτε ποια αντικείμενα πρέπει να συλλέξετε. Έχετε μόνο έναν περιορισμένο αριθμό κινήσεων για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των κινήσεων που εμφανίζονται στο επάνω μέρος της οθόνης, στην αριστερή πλευρά του ξύλινου πάνελ πάνω από τις κάρτες.

Μερικές φορές θα πρέπει να συλλέξτε ένα συγκεκριμένο είδος φρούτων, άλλες φορές θα πρέπει να ρίξτε αντικείμενα στο κάτω μέρος του πλέγματος. Σε άλλα επίπεδα, θα πρέπει να καθαρίσετε υπολείμματα βρωμιάς ή πάγου για να διατηρήσετε τον κήπο σε καλή κατάσταση — ή να ολοκληρώσετε ένα συνδυασμό όλων των παραπάνω.

Υπάρχουν συμβουλές και κόλπα για το Garden Tales 2;
Συλλέγοντας αστέρια — Πάνω από τον κύκλο που δείχνει τον αριθμό των κινήσεων, θα δείτε μια μπάρα μέτρησης της βαθμολογίας και των αστεριών που έχετε κερδίσει. Μπορείτε να κερδίσετε έως και τρία αστέρια ανά επίπεδο. Χρησιμοποιήστε αυτά τα αστέρια για να ανοίξετε τις πύλες και το σεντούκι θησαυρού που θα συναντήσετε κατά μήκος της διαδρομής στο επίπεδο του χάρτη.

Ανοίγοντας σεντούκια θησαυρού — Αυτά τα σεντούκια θησαυρού συλλέγουν συχνά νομίσματα, δυνάμεις και άλλα αντικείμενα μπόνους που θα σας βοηθήσουν να λύσετε δύσκολα παζλ. Αξίζει να επαναλάβετε ορισμένα επίπεδα για να πάρετε το μέγιστο αριθμό αστεριών, έτσι ώστε να μπορείτε να συλλέξετε αυτά τα αντικείμενα.

Φρούτα βόμβες — Όταν κάνετε συνδυασμούς από 4 ή περισσότερες πανομοιότυπες κάρτες, θα λάβετε ειδικές βόμβες μπόνους. Τα φρούτα που περιβάλλονται από ένα λαμπερό λευκό δαχτυλίδι μπορεί να εξαφανίσουν μια ολόκληρη σειρά ή στήλη (ή και τα δύο!) όταν χρησιμοποιούνται για να κάνουν ένα συνδυασμό.

Μπόνους ολοκλήρωσης επιπέδου — Μόλις ολοκληρώσετε τους στόχους επιπέδου, τυχόν εναπομείνασες κινήσεις θα μετατραπούν σε βόμβες φρούτων και θα ενεργοποιηθούν όλες με τη μία. Με αυτό θα κερδίσετε πολλούς επιπλέον πόντους και θα σας βοηθήσει να πετύχετε μια βαθμολογία τριών αστέρων.

Πότε δημοσιεύθηκε το Garden Tales 2;
Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2021. Η έκδοση HMTL5 δημοσιεύθηκε αργότερα από την Azerion στις 17 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Ποιος δημιούργησε το Garden Tales 2;
Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε από τους SoftGames και Azerion. Οι ίδιοι προγραμματιστές δημιούργησαν επίσης το προηγούμενο επεισόδιο, Garden Tales.
Χειρισμός
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας

Garden Tales 2 Walkthrough

Δεν βρέθηκε κανένα βίντεο.