Πληροφορίες για το παιχνίδι

4 / 5 (5240 ψήφοι)
Περιγραφή
Το Candy Riddles είναι ένα παιχνίδι αντιστοίχισης των 3 με νόστιμα γλυκά και ζαχαρούχα σνακ. Συνδύασε τρία ή περισσότερα πανομοιότυπα πλάσματα καραμέλας για να τα αντιστοιχίσεις. Μεγαλύτεροι συνδυασμοί θα επιτρέψουν στον παίκτη να συγκεντρώσει μια σειρά από ισχυρούς ήρωες από καραμέλα!

Πώς παίζεται το Candy Riddles;
Σε αυτό το παιχνίδι παζλ μπορείς να συγκεντρώσεις τα πλάσματα καραμέλας σε ένα ταξίδι προς τη μαγική χώρα καραμέλας. Κάντε συνδυασμούς από τρία ή περισσότερα πανομοιότυπα ντόνατς, πουτίγκα ζελέ, κώνους παγωτού, cupcakes και άλλα γλυκά. Ο στόχος είναι να συλλέξεις τις καραμέλες που εμφανίζονται στο ταμπλό που εμφανίζεται στην αριστερή πλευρά του ταμπλό.

Μεγαλύτεροι συνδυασμοί χρησιμοποιώντας 4 ή 5 κομμάτια καραμέλας θα μετατρέψουν ορισμένα γλυκά σε ειδικούς ήρωες καραμέλας ή κέικ ουράνιου τόξου. Ταίριαξέ τα με τα συνηθισμένα γλυκά για να προσθέσεις πολλαπλασιαστές μπόνους ή να αφαιρέσεις όλες τις καραμέλες που ταιριάζουν. Σε ορισμένα επίπεδα, θα έχεις μόνο έναν περιορισμένο αριθμό κινήσεων. Δημιούργησε χιονοστιβάδες καραμέλας για να πυροδοτήσεις μια αλυσίδα από νόστιμα σπίρτα.

Εξαφάνισε τα σωστά αντικείμενα σε αυτό το παιχνίδι Candy Crush και συγκέντρωσε τα συλλεκτικά, όπως το μέλι και τα ειδικά γλυκά. Προχώρησε μέσα από τα επίπεδα και λύσε όλα τα παζλ για να βρεις το δρόμο πίσω για το σπίτι.

Πότε κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Candy Riddles;
Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας αυτού του παιχνιδιού είναι ο Ιανουάριος 2018 (για Android και iOS). Η ημερομηνία δημοσίευσης αυτής της δωρεάν έκδοσης HTML5 είναι η 11η Φεβρουαρίου 2020.

Ποιος δημιούργησε το Candy Riddles;
Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε από την Clever Apps.
Χειρισμός
Χρησιμοποιήστε το ποντίκι σας

Candy Riddles Walkthrough

Δεν βρέθηκε κανένα βίντεο.