Βοήθεια και επικοινωνία

Δημοφιλή θέματα
Συχνές ερωτήσεις
Plugins
Τα plugins που αναφέρονται παρακάτω απαιτούνται για την εκτέλεση των παιχνιδιών. Τα plugins που έχουν κόκκινο x δεν έχουν εγκατασταθεί ή είναι παλιά. Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση του plugin.
Φαίνεται ότι το JavaScript είναι απενεργοποιημένο. Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί JavaScript. Για καλή χρήση όλων των λειτουργιών πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το JavaScript.
Ένα (ή περισσότερα) plug-in δεν είναι εγκαταστημένο(α). Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κόκκινο σταυρό για να μετακινηθείτε σε σελίδα, όπου τα plug-in μπορούν να εγκατασταθούν. Μετά την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, μπορείτε να ανανεώσετε τη σελίδα για να δείτε αν όλα τα plug-in έχουν εγκατασταθεί σωστά.
Οι παίκτες στο PaixnidiaXL.gr και οι γονείς τους μπορούν να ανατρέξουν εδώ όταν έχουν ερωτήσεις σχετικά με τον ιστότοπο.

Στα αριστερά βλέπετε τα δημοφιλή θέματα και τις συχνές ερωτήσεις. Κάντε κλικ στην ερώτηση για να δείτε την απάντηση. Εάν η ερώτησή σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, επιλέξτε 'Όλα τα θέματα'. Κατόπιν επιλέξτε το θέμα για το οποίο θέλετε να ρωτήσετε.
κορυφή της σελίδας