Πολιτική απορρήτου

Εισαγωγή

Η Paixnidiaxl.gr (εφεξής: Ιστότοπος) σέβεται τα προσωπικά δεδομένα όλων των χρηστών του ιστοτόπου της και διασφαλίζει ότι τα προσωπικά στοιχεία που μας παρέχετε αντιμετωπίζονται ως εμπιστευτικά. Οι προσωπικές πληροφορίες τίθενται σε επεξεργασία και προστατεύονται από εμάς με τη δέουσα προσοχή. Σε αυτό το πλαίσιο τηρούμε τις απαιτήσεις του Ολλανδικού Νόμου περί Τηλεπικοινωνιών και του Ολλανδικού Νόμου περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Θα πρέπει να αντιλαμβάνεστε ότι άλλα συμφέροντα, όπως η έρευνα σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να υπερισχύσουν του δικαιώματος στην ιδιωτική σας ζωή.

Η εταιρεία Admeen B.V. είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία των δεδομένων στον Ιστότοπο. Στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων, εξηγούμε ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και για ποιο σκοπό. Επειδή η επεξεργασία μας εμπίπτει εντός των εκ του νόμου καθεστώτων απαλλαγής, δεν έχει γίνει αναφορά στην Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Προσοχή! Αν δεν είστε ακόμη 16 ετών, θα πρέπει πρώτα να ζητήσετε από τους γονείς σας ή το νόμιμο εκπρόσωπό σας (εφεξής: οι Γονείς) την άδεια για την παροχή των προσωπικών σας δεδομένων και για τη χρήση του Ιστοτόπου μας!

  1. Περίληψη επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων

    Παρακάτω αναφέρονται οι βασικοί λόγοι και τα προσωπικά δεδομένα που εμείς, και οι τρίτοι εταίροι μας, επεξεργαζόμαστε (κυρίως μέσω των cookies).

    Σκοπός επεξεργασίας Δεδομένα Μέρος που διατηρεί ή διαβάζει τα δεδομένα Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων
    Για να βεβαιωθούμε ότι ο ιστότοπος λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί. Παιχνίδια που παίξατε πρόσφατα, αποθηκεύσατε και αναφέρατε, καθώς και η πρόοδός σας σε συγκεκριμένα παιχνίδια, τεχνικές προγράμματος περιήγησης (για να είστε σε θέση να παίξετε τα παιχνίδια), κατάσταση προφίλ, αν διαθέτετε ένα προφίλ που μπορούμε να δούμε αν είστε συνδεδεμένος ή όχι, ειδικές ρυθμίσεις που εφαρμόζετε, για παράδειγμα, ένα θέμα στον Ιστότοπό μας ή τη θέση του κουμπιού του κινητού για το μενού. Ιστότοπος Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.
    Για να αναλύσουμε τα στατιστικά του χρήστη και τη συμπεριφορά ώστε να έχουμε επίγνωση της δημοτικότητας της απόδοσης και τη βελτίωση του Ιστοτόπου (εμπειρία) και των υπηρεσιών μας. Διεύθυνση IP για να μετρήσει μοναδικούς χρήστες,
    πληροφορίες του προγράμματος περιήγησης,
    Λειτουργικό Σύστημα (για παράδειγμα Windows),
    Χρόνος και διάρκεια της επίσκεψης,
    Ποιες σελίδες επισκέπτεστε από τον Ιστότοπό μας.
    Google Analytics Σύνδεσμος

    Με την προσφορά διαφημίσεων στον Ιστότοπό μας που παράγουν εισόδημα για τον ιστότοπο, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα παιχνίδια στον Ιστότοπο δωρεάν. Έχουμε ενσωματώσει τα διαφημιστικά δεδομένα με το Google Analytics (όπως περιγράφεται παραπάνω). Με τα διαφημιστικά χαρακτηριστικά της διαφήμισης του Google Analytics εφαρμοστεί είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε:

    • Remarketing με το Google Analytics
    • Google Display Network Impression Reporting
    • Δημογραφικά στοιχεία του Google Analytics και Αναφορά Ενδιαφερόντων
    • Ενσωματωμένες υπηρεσίες που απαιτούν το Google Analytics να συλλέγει δεδομένα μέσω των διαφημιστικών cookies και αναγνωριστικώ

    Με αυτόν τον τρόπο, οι διαφημίσεις είναι πιο ελκυστικές για εσάς ως χρήστης και είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε τις εκστρατείες μας, για παράδειγμα, ώστε να βεβαιωθούμε ότι δεν βλέπετε την ίδια διαφήμιση δύο φορές.

    Εάν κάνετε κλικ στη διαφήμισή μας σε έναν ιστότοπο, είμαστε σε θέση να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο του Ιστοτόπου ώστε να βεβαιωθούμε ότι ο Ιστότοπος περιέχει το περιεχόμενο της διαφήμισης (το συγκεκριμένο δημοφιλές παιχνίδι για παράδειγμα).

    Η Google χρησιμοποιεί αυτά τα cookies για διαφημίσεις που εμφανίζονται στο διαδίκτυο και σε άλλες υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, για να δείξει τις διαφημίσεις που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας.

    Οι τύποι των cookies που χρησιμοποιούνται από την Google επεξηγούνται στην ιστοσελίδα: www.google.com/policies/technologies/types/

    Αν επιθυμείτε τη μη συμμετοχή: tools.google.com/dlpage/gaoptout/
    Google Σύνδεσμος
    Συνδεθείτε στον Ιστότοπο με το λογαριασμό που έχετε στο Facebook.
    Για να διευκολύνετε ένα Like στο Facebook αν πιέσετε το κουμπί LIKE και για να παρακολουθούμε την επίσκεψή σας στον Ιστότοπό μας.
    Όταν είστε συνδεδεμένοι στο Facebook και επισκέπτεστε τον Ιστότοπο, το Facebook γνωρίζει ότι έχετε επισκεφθεί τον Ιστότοπο. Το Facebook διατηρεί αρχεία με κάθε ιστότοπο που εμφανίζει το κουμπί LIKE.
    Για αυτές τις πληροφορίες αναφερόμαστε στη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων του Facebook. Facebook Σύνδεσμος
    Συνδεθείτε στον Ιστότοπο με το λογαριασμό που έχετε στο Google.
    Για να διευκολύνετε ένα +1 στο Google+ αν πιέσετε το κουμπί G+1.
    Για αυτές τις πληροφορίες αναφερόμαστε στην δήλωση προστασίας προσωπικών δεομένων της Google. Google Σύνδεσμος
    Συνδεθείτε στον Ιστότοπο με το λογαριασμό που έχετε στοTwitter. Για αυτές τις πληροφορίες αναφερόμαστε στην δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων του Twitter. Twitter Σύνδεσμος
    Για να βεβαιωθούμε ότι μπορείτε να συνδεθείτε και για να είμαστε σε θέση να σας αναγνωρίζουμε, για παράδειγμα, για την υψηλή βαθμολογία σας, τα παιχνίδια που παίξατε πρόσφατα, τα αγαπημένα και τις προτιμήσεις στον Ιστότοπο.
    Για να διατηρούμε το αρχείο με τις βαθμολογίες παιχνιδιών.
    Όνομα Χρήστη και το e-mail σας,
    Ημερομηνία γέννησης,
    Διεύθυνση IP,
    Εγγραφή και ημερομηνία σύνδεσης,
    Αν έχετε παράσχει αυτά: το μικρό όνομα και το επώνυμό σας,
    Τα ίδια δεδομένα όπως αναφέρονται στο 'Για να βεβαιωθούμε ότι ο ιστότοπος λειτουργεί όπως θα έπρεπε να λειτουργεί'.
    Ιστότοπος
    Αυτά τα αποθηκεύουμε στη βάση δεδομένων μας (αυτές οι πληροφορίες δεν αποθηκεύονται σε ένα cookie).
    Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.
    Για να διασφαλίσουμε ότι τα παιχνίδια του εταίρου μας λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Φαίνεται ότι παίζετε ένα παιχνίδι στον Ιστότοπό μας, αλλά αυτό φορτώνεται από έναν ιστότοπο ενός εταίρου. Σκεφτείτε το παιχνίδι ως έναν πίνακα ζωγραφικής που φιλοξενείται κάπου αλλού, ενώ μπορείτε να τον δείτε μέσα από τον Ιστότοπό μας, που λειτουργεί ως πλαίσιο για τον πίνακα ζωγραφικής. Τους δίνεται χώρος στον Ιστότοπό μας για να μπορέσετε να παίξετε το παιχνίδι τους. Εναπόκειται στο τρίτο μέρος να σας ενημερώσει για τις δραστηριότητες επεξεργασίας τους. Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί να χτυπήσετε σε μία άλλη γραμμή cookie. Όπως επεξηγήθηκε δεν γνωρίζουμε ακριβώς ποια προσωπικά δεδομένα τίθενται σε επεξεργασία από τρίτους. Παρόλα αυτά έχουμε εμφανίσει τους πιο σημαντικούς εταίρους μας και τις δηλώσεις τους για την προστασία προσωπικών δεδομένων στα δεξιά, για να βεβαιωθούμε ότι είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις δραστηριότητές τους περί επεξεργασίας. CoolGames
    Famobi
    OrangeGames
    Poki
    Σύνδεσμος
    Σύνδεσμος
    Σύνδεσμος
    Σύνδεσμος
  2. Καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων

    Με τη χρήση του Ιστοτόπου αφήνετε πίσω ορισμένες προσωπικές πληροφορίες. Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να γίνει διάκριση μεταξύ (προσωπικών) δεδομένων που παρέχονται ενεργά και (προσωπικών) δεδομένων που παρέχονται παθητικά. Τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται ενεργά είναι τα δεδομένα που έχετε συμπληρώσει από μόνοι σας στον Ιστότοπο. Για παράδειγμα, το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που σας ζητήθηκε να συμπληρώσετε κατά την εγγραφή στον ιστότοπο για τη δημιουργία ενός προφίλ. Τα δεδομένα που παρέχονται παθητικά είναι τα δεδομένα που αποθηκεύονται αυτόματα κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στον Ιστότοπο. Για παράδειγμα, η διεύθυνση IP και το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αν είστε συνδεδεμένοι στον Ιστότοπο ως ένας Χρήστης, και τα δύο ενεργά και παθητικά προσωπικά δεδομένα που παρέχονται θα αποθηκεύονται. Εάν δεν είστε συνδεδεμένοι, μόνο τα παθητικά παρεχόμενα προσωπικά δεδομένα θα αποθηκευτούν.

    Εμείς δεν θα διαθέσουμε τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με το προφίλ σας σε τρίτους, εκτός εάν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε ή αν μας έχετε δώσει τη ρητή άδειά σας να το πράξουμε.
    Στην περίπτωση (πιθανής) απάτης ή κατάχρησης του Ιστοτόπου μας, μπορεί να παραδώσουμε προσωπικά στοιχεία στις αρμόδιες αρχές. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος άλλος ιδιοκτήτης αναλάβει τον Ιστότοπο, είναι απαραίτητο να παρέχουμε όλα τα δεδομένα σε αυτόν το νέο ιδιοκτήτη. Συνεργαζόμαστε με τους εταίρους που αποτελούν τμήματα του Ιστοτόπου μας. Σκεφτείτε το παιχνίδι ως έναν πίνακα ζωγραφικής που φιλοξενείται αλλού, ενώ μπορείτε να τον δείτε μέσα από τον Ιστότοπό μας που λειτουργεί ως πλαίσιο για τον πίνακα ζωγραφικής. Τους δίνεται χώρος στον Ιστότοπό μας για να μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δραστηριότητες των εν λόγω τρίτων μερών περί επεξεργασίας.

  3. Γονείς και παιδιά

    Είστε κάτω των 16 ετών; Αν ναι, θα πρέπει να ζητήσετε από τους γονείς σας την άδεια για την εισαγωγή των προσωπικών σας πληροφοριών.

    Είστε ο πατέρας, η μητέρα ή ο νόμιμος εκπρόσωπος του παιδιού που παίζει παιχνίδια στον ιστότοπό μας και θέλετε να αποσύρετε την άδειά σας; Μπορείτε να το κάνετε αυτό ανά πάσα στιγμή. Για να ακυρώσετε έναν λογαριασμό / προφίλ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον Ιστότοπο. Μπορεί να σας ζητήσουμε την ταυτοποίησή σας για να βεβαιωθούμε ότι το προφίλ είναι εκείνο του παιδιού σας. Εμείς δεν θα θέλαμε να διαγράψουμε ένα προφίλ που ανήκει σε κάποιον άλλο.

  4. Δεδομένα που παρέχονται ενεργά

    1. Εγγραφή

      Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα προφίλ, απαιτείται εγγραφή. Αποθηκεύουμε τα προσωπικά στοιχεία που εσείς ο ίδιος καταχωρείτε, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και η ημερομηνία γέννησής σας.

    2. Προφίλ

      Στο προφίλ σας θα έχετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα που έχετε παράσχει σε εμάς και έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε αυτές τις πληροφορίες εάν είναι απαραίτητο. Το προφίλ σας είναι προσβάσιμο μόνο με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Για να αποτραπεί η κατάχρηση, δεν επιτρέπεται να διαθέτετε τον κωδικό πρόσβασης σε τρίτους.

    3. Φόρμα επικοινωνίας

      Εάν έχετε ολοκληρώσει μια φόρμα επικοινωνίας ή αίτησης στον ιστότοπο, ή αν μας στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα δεδομένα που μας στέλνετε θα αποθηκεύονται για όσο διάστημα απαιτείται για μία πλήρη απάντηση, και το χειρισμό τη μορφή ή το μήνυμα, σύμφωνα με τη φύση της φόρμας ή του περιεχομένου του μηνύματός σας.

    4. Όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης

      Το όνομα χρήστη συσχετίζεται με έναν κωδικό πρόσβασης. Εσείς ο ίδιος είστε υπεύθυνος για το χειρισμό του κωδικού πρόσβασής σας με τη δέουσα προσοχή. Υποθέτουμε ότι ένα πρόσωπο που συνδέεται με το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό πρόσβασής σας του έχει επιτραπεί να χρησιμοποιεί το προφίλ σας. Αν υποψιάζεστε ότι ο κωδικός πρόσβασης είναι γνωστός σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε μέτρα.

    5. Χρόνος διατήρησης

      Θα διατηρήσουμε τα στοιχεία που ενεργά παρέχονται από εσάς για όσο χρονικό διάστημα το προφίλ σας είναι σε χρήση ή μέχρι να μας υποδείξετε ότι θέλετε να διαγράψετε το προφίλ. Αν διαγράψετε το προφίλ σας, ο Ιστότοπος θα διατηρήσει τις πληροφορίες του προφίλ σας για πρόσθετη περίοδο 30 ημερών σε περίπτωση που μετανιώσετε τη διαγραφή ή σε περίπτωση που υπάρχουν παράπονα για το υλικό / τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από εσάς αφού έχετε διαγράψει το προφίλ σας.

      Σε περίπτωση κατάχρησης του Ιστοτόπου και επακόλουθης διαγραφής, θα διατηρήσουμε τις πληροφορίες του προφίλ σας προκειμένου να αποτραπεί η κατάχρηση στο μέλλον.

      Σε περίπτωση που ένα προφίλ δεν είναι προσβάσιμο για 2 χρόνια, θα χαρακτηρίσουμε το προφίλ ως ανενεργό και θα αφαιρέσουμε όλες τις πληροφορίες του προφίλ που ανήκουν σε αυτό το προφίλ.

  5. Δεδομένα που παρέχονται παθητικά

    1. Συμπεριφορά κλικ και δεδομένα επισκέπτη

      Στον Ιστότοπο, οι γενικές πληροφορίες επισκέπτη αποθηκεύονται για στατιστική ανάλυση σε σχέση με τον Ιστότοπο. Οι γενικές πληροφορίες επισκέπτη θεωρούνται ότι περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, την ώρα της επίσκεψης και τα δεδομένα που αποστέλλονται μαζί από το πρόγραμμα περιήγησης του επισκέπτη.

    2. Χρήση των cookies

      Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Ένα cookie είναι ένα απλό μικρό αρχείο που αποστέλλεται μαζί με τις σελίδες του παρόντος Ιστοτόπου και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Είναι δυνατόν να απενεργοποιήσετε τα cookies, αλλά σας συμβουλεύουμε έντονα να μην το κάνετε αυτό. Αν απενεργοποιήσετε τα cookies θα περιορίσετε σημαντικά τη λειτουργικότητα του ιστοτόπου. Εάν, μετά την εμφάνιση της γραμμής cookies, αποφασίσετε να κάνετε κλικ στον Ιστότοπο, συναινείτε με την αποθήκευση cookies από τον Ιστότοπο. Εάν διαθέτετε ένα προφίλ, τότε ο Ιστότοπος, μετά την σύνδεση με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, θα τοποθετήσει αυτόματα ένα cookie στον υπολογιστή σας, ώστε να είμαστε σε θέση να σας αναγνωρίζουμε κατά την υπόλοιπη διάρκεια της συνεδρίας. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από εμάς με αυτό τον τρόπο θα χρησιμοποιηθούν από εμάς για να βελτιστοποιήσουμε τον Ιστότοπό μας σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας.

      Τα cookies κάνουν τον ιστότοπο πολύ πιο εύκολο και πιο προσωπικό. Υπάρχουν διάφοροι τύποι cookies.

      1. Χρησιμότητα:

        Αυτά τα cookies είναι ενεργοποιημένα ώστε να βλέπετε τον Ιστότοπο και να χρησιμοποιείτε τις βασικές λειτουργίες, όπως την αυτόματη σύνδεση. Αυτά τα cookies αποθηκεύονται αυτόματα χωρίς να απαιτείται τυχόν συναίνεση.

      2. Λειτουργικότητα:

        Αυτά τα cookies καθιστούν δυνατό για σας να αποθηκεύετε τη ρύθμιση που θέλετε, όπως το αγαπημένο σας χρώμα και το δικό σας avatar.

      3. Παρουσίαση:

        Χάρη σε αυτά τα cookies μπορούμε να σας δείξουμε ποια παιχνίδια έχετε παίξει, ποια παιχνίδια έχετε επισημάνει ως αγαπημένα και να θυμάστε για ποια παιχνίδια έχετε κάνει αναφορές. Αυτά τα cookies αποθηκεύονται αυτόματα χωρίς να απαιτείται τυχόν συναίνεση.

      4. Τρίτοι:

        Εξαιτίας αυτών των cookies μπορούμε να εμφανίζουμε διαφημίσεις συντονισμένες με τα ενδιαφέροντά σας.

        Αυτά τα cookies αποθηκεύονται μετά από τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να το κάνετε έτσι πατώντας " συμφωνώ " στη γραμμή cookies ή αν αποφασίσετε να κάνετε κλικ στον Ιστότοπο μετά τη γραμμή cookies που αναδύεται στο επάνω μέρος.

      Διαγραφή των cookies

      Έχετε αντιρρήσεις για τα cookies; Αν θέλετε να διαγράψετε τα cookies, θα πρέπει να το κάνετε αυτό στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας. Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε αυτό, επειδή τα cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Συμβουλευτείτε το τμήμα «βοήθεια» του προγράμματος περιήγησής σας, αν χρειαστεί. Για τα cookies www.youronlinechoices.com τρίτων μπορούν να διαγραφούν με τέτοιο τρόπο ώστε αυτά τα cookies δεν εναποθηκεύονται σε άλλους ιστοτόπους.

    3. Google

      Ο ιστότοπός μας περιέχει διαφημίσεις που παρέχονται από την Google, εταιρεία των ΗΠΑ. Μπορεί να γίνει χρήση των cookies και άλλων τεχνολογιών, όπως το Google Analytics, για να παρακολουθούμε πώς οι χρήστες χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης του υπολογιστή σας (διεύθυνση IP), θα διαβιβάζονται και θα αποθηκεύονται από την Google σε διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

      Η Google χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να παρακολουθεί το πώς χρησιμοποιείται ο Ιστότοπός μας, να μας αναφέρει σχετικά με τον Ιστότοπο και να είναι σε θέση να προσφέρει στους διαφημιστές της πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών τους. Η Google μπορεί να διαθέσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, αν η Google έχει τη νομική υποχρέωση να το πράξει, ή στο βαθμό που τα εν λόγω τρίτα μέρη επεξεργάζονται τις πληροφορίες για λογαριασμό της Google. Αυτό είναι πέρα από τον έλεγχό μας.

      Οι ακόλουθες δυνατότητες διαφήμισης του Google Analytics εφαρμόζονται στον Ιστότοπο:

      • Remarketing με την Google Analytics
      • Google Display Network Impression Reporting
      • Google Analytics Demographics και Αναφορά Ενδιαφερόντων
      • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες που απαιτούν το Google Analytics για τη συλλογή δεδομένων μέσω διαφημιστικών cookies και αναγνωριστικών

      Μπορείτε να ζητήσετε τη μη συμμετοχή για τις διαφημιστικές δυνατότητες του Google Analytics με τα Google Analytics Opt-out Browser Add-on ή μέσω 'Ad Settings'.

    4. Άλλες εξωτερικές διαφημιστικές εταιρείες

      Χρησιμοποιούμε επίσης άλλες εξωτερικές διαφημιστικές εταιρίες για την προβολή διαφημίσεων όταν επισκέπτεστε τον Ιστότοπό μας. Αυτές οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις σας σε αυτόν και σε άλλους δικτυακούς τόπους, προκειμένου να παρουσιάσουν διαφημίσεις για αγαθά και υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να αποτρέψετε αυτές τις εταιρείες να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες, παρακαλούμε κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

    5. Χρόνος αποθήκευσης

      Εμείς δεν αποθηκεύουμε δεδομένα που παρέχονται παθητικά για περισσότερο διάστημα από όσο είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.

  6. Δικτυακοί τόποι τρίτων

    Αυτή η δήλωση δεν ισχύει για ιστοτόπους τρίτων που συνδέονται με αυτόν τον Ιστότοπο μέσω συνδέσμων. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι οι τρίτοι χειρίζονται τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις δηλώσεις για την προστασία προσωπικών δεδομένων των ιστοτόπων που ανήκουν σε τρίτους, πριν από την εισαγωγή των προσωπικών σας πληροφοριών εκεί.

  7. Τροποποιήσεις της δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων

    Ο Ιστότοπος μπορεί να τροποποιήσει την παρούσα δήλωση. Κατά συνέπεια, συνιστάται να διαβάζετε αυτή τη δήλωση τακτικά, έτσι ώστε να γνωρίζετε αυτές τις αλλαγές.

  8. Πρόσβαση και τροποποιήσεις των προσωπικών δεδομένων

    Μπορείτε να τροποποιείτε και / ή να διαγράφετε τα προσωπικά σας δεδομένα που παρέχονται ενεργά στη σελίδα του προφίλ σας.

    Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να υποβάλετε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή ερωτήσεις σχετικά με την πρόσβαση και τροποποιήσεις (ή αφαίρεση) των προσωπικών σας στοιχείων στον Ιστότοπο. Θα σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας μας για το σκοπό αυτό.

    Admeen B.V.
    Attn Paixnidiaxl.gr
    Hanzeplein 11-27
    8017 JD Zwolle
    Ολλανδία

    E-mail: legal@admeen.com

    Η εταιρεία μας έχει εγγραφεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό: 08154287

κορυφή της σελίδας